Administratie
Business
Finante
Fonduri UE

Deloitte: "Date fiind pozitia geostrategica si resursele de energie primara, Romania are potentialul sa devina un jucator semnificativ in regiune"

Luni, 15 martie 2010, 9:14   

Print RSS E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Carbunele este combustibilul viitorului. Aceasta este doar una dintre concluziile raportului global "Deloitte Energy Predictions 2010". Potrivit Agentiei Internationale pentru Energie (AIE), carbunele va acoperi 29% din cerintele energetice globale in 2030, spre deosebire de 26% in 2006. Cresterea eficientei energetice, accelerarea productiei de energie regenerabila si dezvoltarea tehnologiilor de tip Smart Grid (asa numitele retele inteligente) sunt in topul prioritatilor pe care le au companiile energetice din intreaga lumemai arata documentul citat. Unele tendinte identificate de raport nu se pot aplica, deocamdata, in cazul industriei din Romania dar tara noastra "are potential pentru a deveni un jucator semnificativ in regiune".


Citeste mai multe despre     |   | 

ARHIVA

TOP articole

Nu exista niciun articol deocamdata in aceasta categorie


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro